رسته‌ها
شاه سیاه پوشان
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 84 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.3
با 84 رای
نسخه تایپی

شاه سیاه‌پوشان نام رمانی نوشته‌ی هوشنگ گلشیری، نویسنده معاصر ایرانی است. این کتاب در ابتدا به دلیل مسائل امنیتی با نام نویسنده‌ی دیگری منتشر شد و غیررسمی منسوب به گلشیری بود ولی بعدتر به نام خود او انتشار یافت. شاه سیاه‌پوشان پیش از آنکه به فارسی منتشر شود، در سال ۱۳۷۴ (۱۹۹۵ میلادی) در آمریکا به زبان‌ انگلیسی با نام مستعار منوچهر ایرانی و با ترجمه‌ی عباس میلانی و نیز زبان آلمانی انتشار یافت. این نام گویا در آن زمان بر اساس توافقی بین نویسندگان معترض برای آثاری که ممکن بود دردسرهای جدی برای‌شان ایجاد کند، به‌طور مشترک به‌کار گرفته می‌شد.
پس از درگذشت هوشنگ گلشیری، نشر باران در سوئد برای نخستین بار در سال ۱۳۸۰(۲۰۰۱ میلادی) نسخه فارسی این کتاب را با نام واقعی نویسنده منتشر کرد.
طرح روی جلد این چاپ کتاب اثر طاهر جام‌برسنگ است.

این داستان در سال ۱۳۶۶ انتشار یافته و به نوعی شرح حال زندگی روشنفکران و نویسندگان ایرانی در دهه‌های پایان جنگ است.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
25
آپلود شده توسط:
Reza
Reza
1386/06/16

کتاب‌های مرتبط

قلب سنگی
قلب سنگی
0 امتیاز
از 0 رای
ناجی
ناجی
4.7 امتیاز
از 6 رای
راه بی پایان
راه بی پایان
4.7 امتیاز
از 10 رای
Hard Times + Audio mp3
Hard Times + Audio mp3
4.5 امتیاز
از 6 رای
روزگار سیاه
روزگار سیاه
4.4 امتیاز
از 23 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی شاه سیاه پوشان

تعداد دیدگاه‌ها:
9
این اثر از "گلشیری" است نه منسوب به او.
حکایت دریافت و چاپ این اثر برای نخستین بار و با نام مستعار نویسنده؛ توسط دکتر "عباس میلانی" به تفصیل در گفتگوی ایشان با "حسین مهری" در یکی از برنامه های "در امتداد هفته" بیان شده است.
دیگر اینکه این کتاب به خواست "گلشیری" و به همت دکتر "میلانی" به چندین زبان اروپایی منتشر و بسیار مورد توجه واقع شد؛ نخست با نام مستعار تا زمان مرگ "گلشیری" و در چاپهای بعد با نام اصلی نویسنده.
این را میتوانید از سایت آمازون چک کنید.
گلشیری به سال ۱۳۱۶ در اصفهان به دنیا آمد. در کودکی همراه با خانواده به آبادان رفت. خود وی دوران زندگی در آبادان را در شکل‌گیری شخصیت خود بسیار موثر می‌دانست. در سال ۱۳۳۸ تحصیل در رشتهٔ ادبیات فارسی را در دانشگاه اصفهان آغاز کرد. آشنایی با انجمن ادبی صائب در همین دوره نیز اتفاقی مهم در زندگی او بود. گلشیری کار ادبی را با جمع‌آوری فولکلور مناطق اصفهان در سال ۱۳۳۹ آغاز کرد. سپس مدتی شعر می‌سرود. خیلی زود دریافت که در این زمینه استعدادی ندارد، بنابر این سرودن را کنار گذاشت و به نگارش داستان پرداخت.
وی بعد از مدتی همراه با تعدادی از نویسندگان نواندیش جلسات یا حلقهٔ ادبی جُنگ اصفهان را پایه‌گذاری کرد.
سرانجام گلشیری در سن ۶۱ سالگی بر اثر ابتلا به بیماری مننژیت که نخستین نشانه‌های آن از پاییز ۱۳۷۸ خورشیدی پدیدار شده بود در بیمارستان ایران‌مهر درگذشت. او را در امامزاده طاهر شهر کرج به خاک سپردند.
دوستان فراموش نکنید این داستان در ادامه ی جن نامه است . یعنی باید بعد از اون بخونیدش
دانلودیدم - خوندمش بهتن میگم چطور بود;-(;-(
میشه کتاب سال های ابری اشرفیان رو بگذارید؟
شاه سیاه پوشان
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک